Koronavírus meg a nemzet csótányai

csótányDe írhatnánk akár poloskákat, patkányokat, büdösborzokat vagy más, az ember által rettegett és gusztustalannak tartott élőlényeket is [a jobbikos Jakab Péter, az MSZP, a DK Gyurcsány, az LMP, Szabó Tímea, Párbeszéd, a Momentum, a Liberálisok, valamint Hadházy Ákos és Szél Bernadett független képviselők] akik közös nyilatkozatot adtak ki, akik most magyarázkodnak arról, hogy miért tagadták meg a koronavírus-törvény keddi elfogadását: „nem bízunk Orbán kormányában. Ezért nem adhatunk korlátlan felhatalmazást még ilyen válságos időben sem a regnáló rezsimnek”. A Soros-quislingek, ezek a koncra mindig éhesen leső elvtelen sakálok nem bíznak… miközben nagyszülők és unokák élete a tét!
     Mielőtt újból méltatnám a fenti díszes társaságot, idézek egy általuk zsigerileg gyűlölt, de még sokszor a keresztény jobboldalon sem megértett, régóta elhunyt nemzeti látnokunkat. Szabó Dezső pamfletjéből [Tiborc könyörög, az Esti Kurir, 1927. október 20.] idézek: „… nagy bibi van az ellenzék körül is. Nem is az az ellenzék feladata: hogy kis és nagy baklövést, kis és nagy piszkot, de mindig egyes esetet megragadva: mindenáron botrányt és közlármát törjünk a kormány orra alá. Nem is az az ellenzék feladata: hogy amint az operett kuka agglegénye ezt ismétli: liberalizmus – demokrácia, liberalizmus – demokrácia; Az ellenzék feladata megmutatni: hogyan jelent a liberalizmus több kenyeret, több kultúrát, több egészséget, több jövőt a magyar parasztság, a magyar munkásság tömegeinek. Hogyan szervezi meg intézményesen a liberalizmus: hogy a magyar paraszt, a magyar munkás tehetséges gyermekeiben középosztállyá, történelemcsináló irányító elemmé fejlődjék. Hogyan jelent több helyet, több levegőt, több irányítást a saját sorsában az elnyomott, kizsákmányolt, bitangul össze-visszacsatolt magyarság számára. Mert ez a magyar liberalizmus tartalma; Ez az ország vagy a felszabadult magyarság boldog, független, munkás otthona lesz, vagy a visszaütés örök véres káosza. Legyenek a magyar sebek, a kitúrt és kizsákmányolt magyarság szenvedéseinek megkiáltói. Legyenek a magyar jólét, a magyar felszabadulás: a magyar jövő útmutatói;”
     Gyurcsány már nemegyszer bizonyított, ő, rokonai és elvbarátai a magyar nép, a nemzeti minimum elárulói, a magyarság, a nemzet legújabb gyilkosai, Kohn-Kun Béla, Szamuely Tibor, Rosenfeld-Rákosi Mátyás, Löwinger-Lukács, Appel-Aczél György, Kádár, Horn Gyula jogfolytonos utódai. Orbán Viktor és kormánya – ha politikailag máskor nem is értünk velük egyet – most minden olyan intézkedést megtettek, amit felelős miniszterelnök, miniszter megtehetett. Közös érdekünk, hogy ne vegyük félvállról a járványfenyegetést, és közös érdekünk az is, ne feledjük el az „ellenzék”folyamatos hazudozásait, gazemberségeit, hogy a következő népszavazáskor csótány elvtársak és elvbarátaik eltűnjenek a pokolba a magyar közélet színpadáról.

 

Cságoly Péterfia Béla

szozattv


szozat a tiszta hang Trikolor Gala 2020 Stefania REGISZT Trikolor Gala 2020 Stefania REGISZT Trikolor Gala 2020 Stefania REGISZT Trikolor Gala 2020 Stefania REGISZT Trikolor Gala 2020 Stefania REGISZT Trikolor Gala 2020 Stefania REGISZT Trikolor Gala 2020 Stefania REGISZT Trikolor Gala 2020 Stefania REGISZT Trikolor Gala 2020 Stefania REGISZT Rátkai 2020 01 30 jorafordulopal vers2020a Patriotak-Kronikaja-4.1
 
szentkorona orszagaert alapitvany logo

 


egyesuletkopf