Eva Maria Barki: „Csak a döglött halak úsznak az árral...”

Európa-szerte hasonlóan aljas módszerekkel támadja a liberálbolsevik sajtó azokat, akik tekintélyük, méltó ismertségük súlyával kiállnak az európai értékek mellett, akik nem állnak be a „zorbánfasiszta” és a „willkommenskultur” ajvékolók sorába. Már az a kicsinység sem akadályozza politikai haszonszerző éleslátásukat, hogy mára az inkriminált magyar párt korifeusai látványos lendülettel kifordították damaszkuszi úti köpönyegüket és kivillant alóla a kevéssé csinos ördögpata. De hát, mit számít az igazság akár a Wiener Zeitung szennylapíróinak és gyöpagyú olvasóinak vagy akár egyéb ortodox kozmopolita mainstream rajongónak! Ha kabátlopás, akkor kabátlopás! Eva Maria Barki alábbi nyílt villanylevele, az ellene elkövetetett aljasság újabb fekete üveggyöngyszeméről ad híradást – mindnyájunk okulására.  (a szerk.)

Eva Maria BarkiTisztelt Hölgyeim és Uraim !
Kedves Magyar Barátaim !

Hihetetlen, milyen eszközökkel dolgoznak, ha valaki számukra kellemetlen, mert nem hódol be a politikájuknak és nem akar úszni a mainstream - el  (Csak a döglött halak úsznak az árral, az élők a forrás felé haladnak). Ha nincs valódi ok, akkor kitalálnak valamit.

A „Wiener Zeitung”- ban, amelynek a tulajdonosa az osztrák állam (és mint „hivatalos“ lap minden hivatalban olvasható), egy augusztus 17-én megjelent cikkben  azzal vádolnak meg, hogy  2015 novemberében részt vettem a bécsi Corvinus szállodában a magyar „szélsőséges jobboldali“ párt, a Jobbik Bécsi Baráti Körének alapító ünnepségén.

A szépséghiba: nemcsak nem voltam jelen – sem a Corvinus szállóban, sem másutt – hanem még meghívót sem  kaptam és nincs kapcsolatom  ezzel a baráti körrel.

Ebben az újságcikkben  azzal is vádolnak, hogy szélsőséges jobboldali honlapokon publikálok – ami így nem igaz – és hogy részt vettem a linzi „Európa védői“ kongresszuson,  ami szintén szélsőséges jobboldali rendezvénynek van minősítve. De nem említik meg a beszédem címét „Krieg oder Frieden – Globalisierte Sklaven oder freie Menschen und selbstbestimmte Völker“ („Háború vagy béke – globalizált rabszolgák vagy szabad emberek és önrendelkezett népek“). Azt is elhallgatják, hogy az aktuálpolitikai problémákkal foglalkozom, és a beszédeim valamint  írásaim  tartalma a faktumok helyreigazítása és a jogok betartásának követelése.

Mindenki aki ismer engem tudja, hogy egyetlen pártnak sem vagyok tagja, sem belföldön sem külföldön. Egyetlen pártot sem támogatok és minden pártrendezvénytől távol tartom magam – ami természetesen nem azt jelenti, hogy nincs politikai véleményem.

Azt is kifogásolják a cikkben, hogy Angela Merkelt  Európa Sírásójának neveztem. Ezt az ő legutóbbi nyilatkozata után csak megerősíteni tudom.

Szeptember 12-én az alsóausztriai Altlengbachban előadást fogok tartani a migrációs problémáról és  Európa sorsdöntő napjairól. Ezen a rendezvényen Norbert Hofer a 3. parlament elnöke is beszédet fog tartani. Csatolmányban küldöm a meghívót.

Csatolmányban találják a Wiener Zeitung-hoz intézett levelemet is és az  újságtól kért helyreigazítást magyar fordításban.

Sajnos várható, hogy a magyarellenes támadások minden szinten fokozódni fognak és a feszültség a Nyugat és Közép-Európa között is egyre élesebb lesz.

Csak Európa Közepén léteznek még az Európai Értékek és a jog és az igazság is a mi oldalunkon van!

  Üdvözlettel

Eva Maria Barki


Artikel Wiener ZeitungCáfolat magyar firdításWiener Zeitung levél magyar fordítás 1

szozattv


szozat a tiszta hang
  2023.06.10.11.XVI.Szent_Korona_Konferencia03 2023.06.10.11.XVI.Szent_Korona_Konferencia03 Családom bhi 2023október 31 Históriás szabadegyetem 2023 06 02 2023. 02. 25. SZENT KORONA DÉLUTÁNOK03istenszülőMeghívó két oldalonszekelyfold-november Szaszregen-december2022 pusztaszabolcs-1Meghivo Orosz Ors Szoborsors aink c könyv bemutatójára Gyóni_kötet Patriotak-Kronikaja-4.1 
 
szentkorona orszagaert alapitvany logo

 


egyesuletkopf