Gavallér János: Altatás /Konteó helyett/

Csipkerózsika álmát alussza a világ, senki sem akar ébredni, aki az igazak álmát alussza. Hülyeségek halmaza uralkodik minden gondolaton. Amit akarsz, azt hitetik el veled, mert mint az álomban, az igazságérzet győzedelmessége boldoggá tesz.
    *
    Meghalnak a bankárok, az uzsorások, a bűnözők és az igazak. Ezer különbséget tett közzé a média, az a hang, az a megtestesült gondolat /az IGE/, amely megaláz, tönkretesz, gyötör és káoszt termel tudatodban a sokaság – s hogy semmit sem érts, egyre több és több információval áraszt el -, időfoglyává tesz. Nem kell gondolkodnod, ha elfogadod 40-100 négyzetméteres börtönöd, ahol mindent megkapsz, amit álomként rád bocsájt (az ég) az uralkodó gondolat. 
    *
    Ember, bekerítetted önmagad! Jobb azt hinni, hogy más tesz tönkre és fejed a mocsárba hajtva sírni, mint hazugok arcába köpni? Miért és mit vár a leigázott tudatmámorban hentergő jelenlélek? Nincsenek mában élő, jelenlévő lelkek, csak illúzióban fetrengő vak álmok.
    *
    Hihetjük, hogy sorsunkat mások irányítják, de fejünket mindig mi hajtjuk karóba, mi fekszünk a hódítók elé, mint szajhák mentve életüket, mi akarjuk, hogy a látszat-fátyol fedje a valóságot. Elveszejtették velünk, hogy a mindenség nélkülünk üres, teljesen mindegy, hogy sötétség uralja, vagy a fény (spirituálisok szemében dogmatipró az életvalóság), ha kihal az érzés, vagy a 1984 /George Orwell/ regénye uralja: //www.youtube.com/watch?v=httpsZ4rBDUJTnNU , akkor az individuum jelentősége a nullával egyenlő. Meg nem magyarázva, de magyarra fordítva, az ember egyéni akarata a nullával lesz egyenlő, azaz a halmazok striguláinak igénytelen falósejtjévé válik. És teljesen mindegy, hogy Putyint bíráljuk /Szeszák Gyula/, vagy épp Rockefellert, önmagunk elvesztése, akaratunk érvényesítésének szándéka vezet a rabszolgáságba. Ugye a 40-100 négyzetméteres börtön az ugyanaz, mint a földbe vájt kunyhó, ha nem teheted azt, amit a szíved diktál.

http://www.infoelovarosok.hu/hir_olvas/permalink:36-halott-bankar-egy-ev-alatt-mi-folyik-itt-2014-12-12-121127/
    *
    Bármi megtörténik, amit akarsz! A közvélemény kutató intézetek kimutatásai alapján az emberek elvárásai azonosak – demokratikus hitük alapján %-osan kimutatva -, azzal, amit a média közvetít nap, mint nap. Vagyis nem létezik teremtő gondolat /IGE/, amely beteljesülhetne, csak egy közvetített https://www.youtube.com/watch?v=AY_8mXeIZ14  /látványpékség, ahol nem lisztből sütik a kenyeret/. Aztán mindenki elégedetlen, hogy nem a szája íze szerint ömlik a moslék a csatornákból. Megkaptuk azt, amire vágytunk, egyszerre ömlik ránk a szenny ezer meg ezer csatornából, hisz átadtuk személyiségünk egy torztudatú győztes valóságnak /a győztesnek minden szabad/. Hogy élnek még emberek, ez teljesen lényegtelen. A statisztikai kimutatások alapján a mai korban elhanyagolható tényező az érzelem, lélektelenül hajszolni kell a nihilvágyak kivetüléseit és a beteljesüléskor senki sem ébred fel, csak a nagy üres tér, a semmi, keríti hatalmába.

2014. 12.15.

szozattv


szozat a tiszta hang Trikolor Gala 2020 Stefania REGISZT Trikolor Gala 2020 Stefania REGISZT Trikolor Gala 2020 Stefania REGISZT Trikolor Gala 2020 Stefania REGISZT Trikolor Gala 2020 Stefania REGISZT Trikolor Gala 2020 Stefania REGISZT Trikolor Gala 2020 Stefania REGISZT Trikolor Gala 2020 Stefania REGISZT Rátkai 2020 01 30 jorafordulopal vers2020a Patriotak-Kronikaja-4.1
 
szentkorona orszagaert alapitvany logo

 


egyesuletkopf