Gavallér János: Altatás /Konteó helyett/

Csipkerózsika álmát alussza a világ, senki sem akar ébredni, aki az igazak álmát alussza. Hülyeségek halmaza uralkodik minden gondolaton. Amit akarsz, azt hitetik el veled, mert mint az álomban, az igazságérzet győzedelmessége boldoggá tesz.
    *
    Meghalnak a bankárok, az uzsorások, a bűnözők és az igazak. Ezer különbséget tett közzé a média, az a hang, az a megtestesült gondolat /az IGE/, amely megaláz, tönkretesz, gyötör és káoszt termel tudatodban a sokaság – s hogy semmit sem érts, egyre több és több információval áraszt el -, időfoglyává tesz. Nem kell gondolkodnod, ha elfogadod 40-100 négyzetméteres börtönöd, ahol mindent megkapsz, amit álomként rád bocsájt (az ég) az uralkodó gondolat. 
    *
    Ember, bekerítetted önmagad! Jobb azt hinni, hogy más tesz tönkre és fejed a mocsárba hajtva sírni, mint hazugok arcába köpni? Miért és mit vár a leigázott tudatmámorban hentergő jelenlélek? Nincsenek mában élő, jelenlévő lelkek, csak illúzióban fetrengő vak álmok.
    *
    Hihetjük, hogy sorsunkat mások irányítják, de fejünket mindig mi hajtjuk karóba, mi fekszünk a hódítók elé, mint szajhák mentve életüket, mi akarjuk, hogy a látszat-fátyol fedje a valóságot. Elveszejtették velünk, hogy a mindenség nélkülünk üres, teljesen mindegy, hogy sötétség uralja, vagy a fény (spirituálisok szemében dogmatipró az életvalóság), ha kihal az érzés, vagy a 1984 /George Orwell/ regénye uralja: //www.youtube.com/watch?v=httpsZ4rBDUJTnNU , akkor az individuum jelentősége a nullával egyenlő. Meg nem magyarázva, de magyarra fordítva, az ember egyéni akarata a nullával lesz egyenlő, azaz a halmazok striguláinak igénytelen falósejtjévé válik. És teljesen mindegy, hogy Putyint bíráljuk /Szeszák Gyula/, vagy épp Rockefellert, önmagunk elvesztése, akaratunk érvényesítésének szándéka vezet a rabszolgáságba. Ugye a 40-100 négyzetméteres börtön az ugyanaz, mint a földbe vájt kunyhó, ha nem teheted azt, amit a szíved diktál.

http://www.infoelovarosok.hu/hir_olvas/permalink:36-halott-bankar-egy-ev-alatt-mi-folyik-itt-2014-12-12-121127/
    *
    Bármi megtörténik, amit akarsz! A közvélemény kutató intézetek kimutatásai alapján az emberek elvárásai azonosak – demokratikus hitük alapján %-osan kimutatva -, azzal, amit a média közvetít nap, mint nap. Vagyis nem létezik teremtő gondolat /IGE/, amely beteljesülhetne, csak egy közvetített https://www.youtube.com/watch?v=AY_8mXeIZ14  /látványpékség, ahol nem lisztből sütik a kenyeret/. Aztán mindenki elégedetlen, hogy nem a szája íze szerint ömlik a moslék a csatornákból. Megkaptuk azt, amire vágytunk, egyszerre ömlik ránk a szenny ezer meg ezer csatornából, hisz átadtuk személyiségünk egy torztudatú győztes valóságnak /a győztesnek minden szabad/. Hogy élnek még emberek, ez teljesen lényegtelen. A statisztikai kimutatások alapján a mai korban elhanyagolható tényező az érzelem, lélektelenül hajszolni kell a nihilvágyak kivetüléseit és a beteljesüléskor senki sem ébred fel, csak a nagy üres tér, a semmi, keríti hatalmába.

2014. 12.15.

szozattv


szozat a tiszta hang
  2023.06.10.11.XVI.Szent_Korona_Konferencia03 2023.06.10.11.XVI.Szent_Korona_Konferencia03 Családom bhi 2023október 31 Históriás szabadegyetem 2023 06 02 2023. 02. 25. SZENT KORONA DÉLUTÁNOK03istenszülőMeghívó két oldalonszekelyfold-november Szaszregen-december2022 pusztaszabolcs-1Meghivo Orosz Ors Szoborsors aink c könyv bemutatójára Gyóni_kötet Patriotak-Kronikaja-4.1 
 
szentkorona orszagaert alapitvany logo

 


egyesuletkopf