Botz Domonkos-Varga Rudolf: IRODALMI PÁLYAUDVAR

irodalmipalyaudvar

Ennek a körinterjú kötetnek az anyaga nem a benne felvonultatott írók, költők, kritikusok munkásságát tárja az olvasók elé, sokkal inkább csak egyfajta hangulatállapotot, kor-, vagy kórképet ad a hazai köz- és irodalmi élet állapotáról, mégis mindig valahol ott van benne a szerző, aki válaszain keresztül egyfajta fokmérője mindennek.

   Egzisztenciálisan – sajnálatos módon – a hazai írótársadalom jelentős része a létra alján áll, így, talán ez is egyik oka lehet annak, hogy írásaik, műveik szereplői rendre a kisemberek közül kerülnek ki, az ő mindennapjaikat, életérzéseiket dolgozzák fel. Mondhatnám azt is, tükrök ezek a művek a mindenkori hatalom elé, de ezekbe a tükrökbe mintha senki nem akarna belenézni.

Botz Domonkos

Rím Könyvkiadó

szozattv


szozat a tiszta hang
 SZAKC_Hirlevel_2022_06_09sissistalMÖD 2022.június 18-meghívó-1 oldalasKét film szórólap Trianon plakat NET 2022 Kiállítás szózatba 1 szozat a tiszta hangEUCHARKirályfesztSacra HungariaSacra HungariaSacra HungariaKOFESZTszozat a tiszta hangszozat a tiszta hangszozat a tiszta hang pálosokszozat a tiszta hangszozat a tiszta hang 
 Patriotak-Kronikaja-4.1 
 
szentkorona orszagaert alapitvany logo

 


egyesuletkopf