Botz Domonkos-Varga Rudolf: IRODALMI PÁLYAUDVAR

irodalmipalyaudvar

Ennek a körinterjú kötetnek az anyaga nem a benne felvonultatott írók, költők, kritikusok munkásságát tárja az olvasók elé, sokkal inkább csak egyfajta hangulatállapotot, kor-, vagy kórképet ad a hazai köz- és irodalmi élet állapotáról, mégis mindig valahol ott van benne a szerző, aki válaszain keresztül egyfajta fokmérője mindennek.

   Egzisztenciálisan – sajnálatos módon – a hazai írótársadalom jelentős része a létra alján áll, így, talán ez is egyik oka lehet annak, hogy írásaik, műveik szereplői rendre a kisemberek közül kerülnek ki, az ő mindennapjaikat, életérzéseiket dolgozzák fel. Mondhatnám azt is, tükrök ezek a művek a mindenkori hatalom elé, de ezekbe a tükrökbe mintha senki nem akarna belenézni.

Botz Domonkos

Rím Könyvkiadó

szozattv


szozat a tiszta hang 2019 10 20 Ertektar Budapesti Székely Kör   2019. október 16. Takaró Mihály 1 elatkozottkoztarsasag nyiro plakat újpogányság szalonna alap 1 rakkonf1022 szept 9 15 ig nfz szept25 bartok 1080x636px slider jegy hu sinka plak Meghívó 2019. szeptember 20 konferencia 20190921 Patriotak-Kronikaja-4.1
 
szentkorona orszagaert alapitvany logo

 


egyesuletkopf