A mai ember rohan, depressziós, nincs ideje semmire és beteg. A régi parasztemberek bölcsességét fontold meg!

regi idok 1 1024x554A parasztemberek vidéken hosszú életűek voltak és még ma is elélnek a matuzsálemkorig. Elárulták a titkukat, és beszéltek arról, mi a “baj” a mai modern emberrel és azzal az életvitellel, amiben él.
A mai ember rohan… nincs ideje sose semmire – vallják a magyar és erdélyi parasztemberek vidéken, és a határon túli részek olyan eldugott vidékein, ahová még nem tört be a modernitás monstrum szörnyetege. Sokan kérdezik őket arról, különösen az unokáik, gyermekeik, hogy mitől ennyire boldogok, mitől ilyen hosszú életűek. Mert gyakran még a 100 éves kort is elérik, és nincs semmi bajuk. Míg a modern ember már 60 évesen kész roncs, fájnak az ízületei, refluxa van, és “kopik” az elméje, emlékezete, addig a vidéki, egészségben élő parasztember nem ritkán még 80-90 évesen is ereje teljében van.
De mi is a titka az egyszerű vidéki, parasztembereknek? Elárulták azt, ami szerintük meghosszabbítja az életet, és amit mindenkinek meg kellene fontolnia. NEM ROHANNAK… és ez nagyon fontos.

szozattovabbacikkhez

szozattv

 
 Patriotak-Kronikaja-4.1 Patriotak-Kronikaja-4.1
 
szentkorona orszagaert alapitvany logo

 


egyesuletkopf