Az új svéd “Migráns Párt” vezetője szorítóba került, miután Saddam Husszeint dicsérte

szaddam 620x350Hussam Alkoblawi magasztalta a trónfosztott iraki vezetőt, és más ellentmondásos arab vezetőt bátorságáért.
Hussam Alkoblawi, az újonnan alapított Új Koalíciós Közgyűlés (NKS) pártvezetője, amely “integrációs pártnak” nevezi magát és Svédország növekvő bevándorló népességét célozza meg, közzétette egy verset a közösségi médiában, amelyben elismerését fejezi ki az egykori iraki vezető, Saddam Husszein és a volt a Palesztin Felszabadítási Szervezet vezetője, Yasser Arafat tevékenysége iránt, közölte a svéd nemzeti műsorszolgáltató, az SVT.
Március közepén Alkoblawi a közösségi médiában egy arab nyelvű verset publikált, amelyben többek között dicséri Saddam Husszein és Yasser Arafat bátorságát több más arab vezető mellett, úgy mint az egykori egyiptomi elnök Gamal Abdel Nasser, és a szintén egykori algériai elnök Houari Boumédiène.

szozattovabbacikkhez

szozattv


szozat a tiszta hang jekely jav MEGHÍVÓ Radnai Illés 20180427 kitelepitettek éljszívbőlfesztivál 2018. 04. 07. SZENT KORONA DÉLUTÁNOK 04 lourdes trianon 768x432 életmese pályázat 2018
 
szentkorona orszagaert alapitvany logo

 


egyesuletkopf