Apáti Bence: Nyertünk, de ha vesztettünk volna is maradok – avagy ellenzékből is lehet szeretni a hazát

valasztasi gyozeem pozsonyi rita fideszVasárnap a demokráciát ünnepelte Magyarország, hisz sok, nagyon sok állampolgár élt a szavazati jogával, én pedig úgy gondolom, hogy nem „csupán” a Fidesz-KDNP, hanem az egész ország nyertese ennek a választásnak. Így maradunk… de maradtunk volna, ha nem nyerünk, mert mi ellenzékben is szeretjük a hazát.
Több, mint 2 millió 600 ezer ember szavazott a Fideszre. Többen, mint az összes parlamentbe jutott ellenzéki pártra együttvéve. Jól látható, ha szorosabb lett volna az összefogás, akkor is a Fidesz nyert volna. Mindez 70 százalékos részvétel mellett.
Amikor az első részvételi adatok kijöttek, és látszott, hogy micsoda tömeg indult meg a szavazóhelyiségek felé, sokakkal ellentétben én azonnal tudtam, hogy nem lehet semmi baj. Biztos voltam benne, hogy minden nemzeti érzelmű ember tisztában van azzal, hogy mit veszíthetünk, hogy milyen jövő várhat az országra, ha nem megyünk el elegen.

szozattovabbacikkhez

szozattv


szozat a tiszta hang 2019 marcius 20 puski sandor 1 Rátkai 03 21 drvargatibor drvargaeger l dinnyes NÉE Program 2019 2019tavaszESZTERGOM Mátyás király szine 2019. 01. 26. SZENT KORONA DÉLUTÁNOK plakát 02 versmaraton jankocsm Patriotak Kronikaja 3.3
 
szentkorona orszagaert alapitvany logo

 


egyesuletkopf