Új magyar nemzeti-konzervatív médiaprojekt indul a Felvidéken

Bethlen Gabor Alap BGAHárom pillére épülő új magyar médiaprojekt – egy több felületet magában foglaló hírportál, egy hetilap és egy audiovizuális tartalmakat közlő internetes csatorna – indul a Felvidéken – jelentették be a projekt kivitelezői pénteki  dunaszerdahelyi sajtótájékoztatójukon.
A ma7 médiacsalád működtetője a Csallóköz központjának számító Dunaszerdahelyen bejegyzett Pro Media Alapítvány. Az alapítványt – amely idén mintegy másfél millió eurós összegből gazdálkodik – a Bethlen Gábor Alapon (BGA) keresztül a magyar kormány támogatja.
A több lépcsőben induló médiaprojekt a legnagyobb szabású kezdeményezés e téren Szlovákiában az 1989-es rendszerváltoztatás óta. Az új magyar médiacsaládot hiánypótlónak szánják, arculatát pedig a nemzeti-konzervatív értékek mentén határozták meg kivitelezői.
A projekt első pillére, a ma7.sk hírportál jövő szerdán indul. Ennek a központi honlapnak több felülete is lesz, integrált kulturális tartalmai a muzsa.sk címen, sporttartalmai a szurkolo.sk honlapon, közéleti tartalmai pedig – a már működő és most az új médiacsaládba beépülő – hirek.sk portál címén keresztül is elérhetőek lesznek.

szozattovabbacikkhez

szozattv


szozat a tiszta hang
  2023.06.10.11.XVI.Szent_Korona_Konferencia03 2023.06.10.11.XVI.Szent_Korona_Konferencia03 Családom bhi 2023október 31 Históriás szabadegyetem 2023 06 02 2023. 02. 25. SZENT KORONA DÉLUTÁNOK03istenszülőMeghívó két oldalonszekelyfold-november Szaszregen-december2022 pusztaszabolcs-1Meghivo Orosz Ors Szoborsors aink c könyv bemutatójára Gyóni_kötet Patriotak-Kronikaja-4.1 
 
szentkorona orszagaert alapitvany logo

 


egyesuletkopf